torsdag 23. mai 2019

Avtalespesialister: Harald Hart sin praksis er overtatt av Kristian Leitao

Harald Hart  har gått av med pensjon og Gastro Nova er lagt ned. Kristian Leitao har overtatt avtalen og startet ny klinikk på Hinna. Vi har bedt Kristian lage en kort presentasjon:

Jeg har overtatt Harald Harts hjemmel i fordøyelsessykdommer og åpnet "Skopiklinikken" i Hinna Helsehus i slutten av mai 2019. Harald Hart har pensjonert seg fra 1. april og Gastro Nova er lagt ned. Det har altså vært noen ukers pause mellom avslutning av Gastro Nova og oppstart av Skopiklinikken

Praksisen etableres i flotte, men midlertidige lokaler. Alt medisinsk-teknisk utstyr er nytt og moderne, og vi har byttet elektronisk journalsystem. Fra januar 2020 planlegges flytting til spesialtegnede lokaler i samme bygg. 

Undertegnede er spesialist i indremedisin og fordøyelsessykdommer. Jeg har vært ansatt ved gastroenterologisk avdeling ved Stavanger Universitetssykehus siden 2004. Spesielle interesser har vært inflammatoriske tarmsykdommer og organiseringen av IBD-teamet på poliklinikken. I tillegg har endoskopi vært et interessefelt. Siste året har jeg jobbet deltid for Organisasjonsutviklingsteamet, blant annet med planlegging av nytt sykehus. Ellers har jeg deltatt i et bredt spekter av kvalitetsarbeid i Mottaksklinikken. 

Skopiklinikken ønsker å etablere et godt samarbeid med fastlegene i regionen og Stavanger Universitetssykehus. Vi ønsker primært å jobbe med endoskopiske undersøkelser. 

Vi skal nå være søkbare i Norsk Helsenett og imøteser elektroniske henvisninger. Ta gjerne kontakt på telefon eller epost, og velkommen innom på besøk.

Kristian Leitao
Spesialist i fordøyelsessykdommer
Skopiklinikken
Telefon 5173 2019

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alle kommentarer blir sendt på epost til redaktøren før publisering. Det kan derfor ta litt tid før de viser i bloggen.