onsdag 23. april 2014

Kjernejournal: Informasjonsmøte i morgen 24.april.Displaying Demo kjernejournal legemiddeloversikt.JPG65.000 innbygger i Stavanger-området har fått kjernejournal – og helsepersonell i gang med opplæringen

Alle innbyggere med folkeregistrert adresse i Stavanger, Sola og Randaberg har fått kjernejournal, slik som innbyggerne i Trondheim, Melhus, Malvik, Klæbu og Midtre Gauldal. Her er også helsepersonell i gang med å bruke kjernejournal. Nå er 12 fastlegekontor i Stavanger-området i gang, og helsepersonell på SUS har startet opplæring. Smågruppeopplæring blant fastlegene har med stor suksess blitt brukt som arena for opplæring av kjernejournal. Helsedirektoratet har utarbeidet materiell som kan brukes i disse smågruppene og er tilgjengelig på helsedirektoratets nettsider (http://www.helsedirektoratet.no/it-helse/kjernejournal/Documents/KJ-1-I-OP_smagrupper-utkast.pdf).

Demo av kjernejournal: Se Helsedirektoratets demonstrasjon av kjernejournal på informasjonsmøte 24.april fra 1800-1930 i møterom 1 i Arne Rettedalsgate 12 (tidligere Ny Olavskleiv).


Helene Lund
seniorrådgiver (kommunikasjon)
avd. kommunikasjon og avd. kjernejournal og e-resept mobil 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alle kommentarer blir sendt på epost til redaktøren før publisering. Det kan derfor ta litt tid før de viser i bloggen.